ALUMIINI-IKKUNAT

 

Ikkunat ovat oleellinen osa julkisivua ja niille asetetaan monia vaatimuksia: lämmöneristävyys, ilmanpitävyys, sateenpitävyys, tuulenpaineen kestävyys, ääneneristävyys, turvallisuus, valonläpäisevyys ja pitkäikäisyys. Alumiini-ikkunat ovat kestävä ja helppohoitoinen valinta niin rakennuksen julkisivuun kuin sisätiloihinkin. Toimitamme ikkunat asiakkaiden toivomusten mukaisesti pintakäsiteltyinä ja lasitettuina.

 

Alumiini-ikkunat valmistamme pääosin lämpökatkaistuista SapaFront 1074- tai 1086-sarjan profiileista.  Näillä sisäpuolelta lasitettavilla järjestelmillä voidaan valmistaa kiinteitä ja avattavia ikkunoita sekä ikkunaovia.

 

Alumiinisissa sisäikkunoissa ja muissa kohteissa, joissa lämmöneristävyys ei ole vaatimuksena, käytetään lämpökatkotonta SapaFront 1050-järjestelmää, jonka karmisyvyys on 50 mm.

 

Paloluokitellut ikkunat valmistamme tyyppihyväksyntäpäätösten mukaisesti. Alavus Alufront Oy:n omia järjestelmiä voidaan käyttää esim. ns. kevyiden halli-ikkunoiden valmistamiseen.

 

Lisätietoja käyttämiemme alumiini-ikkunajärjestelmien mahdollisuuksista saatte ottamalla meihin yhteyttä tai profiilitoimittajamme sivuilta.

OTA YHTEYTTÄ >>